Yılbaşında Trabzon polisi de sahada! Yeni yıl mesajlarını Haber61’den açıkladılar

2024’e dakikalar kala sahada aktif olarak görevlerini yapan polisler Haber61’e konuştu.

Yılbaşında Trabzon polisi de sahada! Yeni yıl mesajlarını Haber61’den açıkladılar

Tüm dünya ve Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da 2024 bekleniyor.

Vatandaşların güvenliğini sağlamak için yılbaşında da ailesinden uzak kalan ve çalışmalarına devam eden polisler, yeni yıl mesajlarını Haber61 aracılığıyla paylaştı.

Polis memuru Cihan Tercüman, açıklamalarında “Yeni yıl ülkemiz için sağlık mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Rize’deki aileme de sağlık diliyorum. Tüm ülkemiz için çalışıyoruz. Eşime de buradan onu çok sevdiğimi söylemek istiyorum.” ifadelerini kullanırken bir başka polis memuru Cüneyt Aslı da “Hataylıyım iki yıldır buradayım. Yaşanan deprem üzücü oldu. Yeni hadiseler yaşanmaz inşallah. Yeni yıl huzur be mutluluk getirsin. Vatandaşlarımızın huzuru için her zaman görevimizin başındayız.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler