Yeşilay Trabzon, YEDAM için çalışıyor

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi, Türkiye'nin sayılı illerinde bulunan Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)'ı Trabzon'a kazandırmak için yola çıktı.

Yeşilay Trabzon, YEDAM için çalışıyor

Bu kapsamda şube başkanı Köksal Boz, ve yönetim kurulu üyeleri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden başlayarak bina arayışına girdi. Başkan Boz, "hem dernek faaliyetlerini sürdüreceğimiz hem de YEDAM'ı kurabileceğimiz binayı bulmak için çalışmalara başladık" dedi.

Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vakıflar Bölge Müdürü Orhan Kahveci'yi ziyaret etti. Yeşilay'ın çalışmaları hakkında Kahveci'ye bilgi veren Boz, "Yeşilay Trabzon Şubesi olarak tüm bağımlılıklarla mücadele için üstün gayret gösteriyoruz. Yeşilay, tamamen gönüllülük esasına bağlı ekip çalışmasıdır. Ekibimizle birlikte çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.
 
Türkiye'de sayılı olarak açılan Yeşilay Danışmanlık Merkezlerinden bir tanesini Trabzon'da açmak istiyoruz. YEDAM'ın Trabzon'da açılması için kurumlarla istişare yapıyoruz. Sizlerle de bu konuda gerekli görüşmelerimizi yapacağız. YEDAM için yer bulma noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel merkezimizle birlikte yer belirlendiği zaman YEDAM'ı Trabzon'a kazandırmak için çalışmalarımızı yapacağız" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber