Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Pulat’ın esnaf ziyaretleri sürüyor

Yenide Refah Partisi Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Pulat Maçka ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Pulat’ın esnaf ziyaretleri sürüyor

Yeniden Refah Partisi Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Pulat, Trabzon İl Başkanı Ali Osman Yılmaz ve Maçka İlçe Başkanı Devrim Altıntaş İle Bugün beraberindeki parti teşkilatıyla birlikte Maçka ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında esnaflarla birebir görüşen Pulat, seçim sürecinde hedefleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Pulat ayrıca, Maçka ilçesindeki esnafların turizm sezonu öncesinde yaşadıkları sorunları da yakından takip ettiklerini belirtti. Turizmin Maçka ilçesi için önemli bir gelir kaynağı olduğuna dikkat çeken Pulat, "Turizm sezonu öncesinde Maçka ilçesi için çeşitli tanıtım faaliyetleri düzenleyerek, ilçenin turizm potansiyelini artırmayı hedefliyoruz. Böylece esnaflarımızın da işleri hareketlenir" diye konuştu.

Pulat'ın ziyareti esnaf tarafından olumlu karşılandı. Esnaflar, Pulat'ın ziyaretinin kendilerine moral verdiğini ve sorunlarına duyarlı bir siyasetçinin varlığının kendilerini memnun ettiğini söylediler.

Süleyman PulatSüleyman Pulat-1Süleyman Pulat-2Süleyman Pulat-4Süleyman Pulat-5Süleyman Pulat-3Süleyman Pulat-7Süleyman Pulat-8

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler