Yeniden aday gösterilen Mustafa Bıyık’tan açıklama! “İcraatlarımızı tamamlayabilmek için…”

İYİ Parti’den yeniden Yomra Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mustafa Bıyık'tan açıklama geldi.

Yeniden aday gösterilen Mustafa Bıyık’tan açıklama! “İcraatlarımızı tamamlayabilmek için…”

31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken İYİ Parti’den yeniden Yomra beleidye Başkan Adayı olarak gösterilen Mevcut Başkan Mustafa Bıyık, İcraatlarımızı tamamlayabilmek için “İcraatlarımızı tamamlayabilmek için 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde Yomra Belediye Başkanlığına İYİ Parti'den tekrar aday olduğumu bilgilerinize sunuyorum” dedi.

Bugün Ankara’da gerçekleştirilen İYİ Parti Grup Toplantısında Genel Başkan Meral Akşener, Mustafa Bıyık ve İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan’ı yanına çağırarak, Bıyık’ın yeniden aday gösterildiğini açıkladı ve elini havaya kaldırdı.

Partililer tarafından alkışlanan Mustafa Bıyık, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
Bıyık, “Kıymetli Yomralılar; Teveccühünüz ile 5 yıl önce Yomra Belediye Başkanlığına seçildim. Bu sürede ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, halkımızın hakkı olan hizmetleri yapabilmek için var gücümüzle gayret ettik. Bir Yomra ittifakı olarak hep birlikte çok güzel işler başardık. Oy vermiş vermemiş ayrımı yapmadan herkese hizmet edebilme gayretinde olduk. Yaptığımız işlerin yanı sıra planladığımız çok ciddi işlerimiz var. İcraatlarımızı tamamlayabilmek için 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde Yomra Belediye Başkanlığına İYİ Parti'den tekrar aday olduğumu bilgilerinize sunuyorum. Hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun herkesin desteği ve duasına talibim. Herkese ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

yeniden-aday-gosterilen-mustafa-biyiktan-aciklama-icraatlarimizi-tamamlayabilmek-icin.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler