Yazıcılar Trabzon’da yeni yerinde! Coşkulu açılış

Yazıcılar Mobilya Trabzon’da yeni showroomunun açılışı coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

Yazıcılar Trabzon’da yeni yerinde! Coşkulu açılış

Trabzon’da uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Yazıcılar Mobilya’nın, Pelitli’deki yeni showroomunun açılışı coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen açılışa Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Arsin Belediye Başkanı Said Gürsoy, İş insanı Dursun Ali Sakarya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, ve iş yeri sahibi Mustafa Yazıcı ve davetliler katıldı.

yazicilar-trabzonda-yeni-yerinde-coskulu-acilis.webp

Çetin Yazıcı, Yazıcılar Grup şirketinin ortağı olarak yaptığı konuşmada, "1983 yılında babam Mustafa Yazıcı ve dayım Mustafa Yazıcı'nın kurdukları bu işi, Yazıcı Ailesi olarak bugüne kadar getirdik. İkinci nesil olarak, bu mirası devralarak aile geleneğine sadık kalmaya kararlıyız. Babam ve dayım, bu işi kurarken büyük emek harcadılar. Bugün babam sağlık sorunları nedeniyle burada olamıyor, ona ve dayıma minnettarlığımı ifade etmek isterim" dedi.

yazicilar-trabzonda-yeni-yerinde-coskulu-acilis-001.webp

TTSO Başkanı Erkut Çelebi açılışta yaptığı konuşmada "Yaklaşık 1900'lerin ortalarından itibaren Yazıcı Ailesi ile tanışıyorum. Yıllarca hem ticaret hem iş yapma anlamında birbirimize destek olduk. Değer katmayı seven insanlar olarak bu sene büyük bir yatırım yapıyorlar. Beraber geçirdiğimiz uzun yıllar boyunca sadece iş ilişkisi değil, aynı zamanda bir dostluğumuz da oluştu. Yazıcı Ailesi'nin yatırımları var ve hala devam ediyor. İkinci nesil de çok sağlam geliyor, güzel işlere imza atıyorlar. Yazıcı Ailesi'ni tebrik ediyorum. Bu büyük yatırımların, Trabzon'umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Yeni showroom dua edilmesi ve kurdele kesilmesi sonrasında hizmete açıldı.

yazicilar-trabzonda-yeni-yerinde-coskulu-acilis-002.webp

yazicilar-trabzonda-yeni-yerinde-coskulu-acilis-003.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler