Yaylacılara kritik uyarı: Süratli bir şekilde dönün!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan yaylacılara uyarı geldi.

Yaylacılara kritik uyarı: Süratli bir şekilde dönün!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Haber61 Mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Özellikle yaylacı vatandaşlara uyarılarda bulunan Zorluoğlu “Yavaş yavaş değil süratli bir şekilde dönün” çağrısında bulundu.

Trabzon’a yağmur yağmasının sürpriz olmadığını belirten Zorluoğlu “Çok büyük bir miktarda bir yağmur aldı Trabzon. Sürpriz değil bu bölge her zaman yağmur alır. Biz hazırlıklıydık Meteoroloji raporlarıyla birlikte. Of'ta, Araklı'da ve birçok ilçe ve mahallelerde heyelan nedeniyle sıkıntılar oluştu. Ekiplerimiz buralarda müdahalelerde bulundu. Bazı yerlerde ciddi istinat duvarları yapılması gerekiyor, yapacağız. Bu akşam mahsur kalma hadisesi oldu bir kaç tane. Mahsur kalan vatandaşlarımızı yapılan çalışmayla kurtardık. Çaykara ve Düzköy'de bazı yollar kapandı. Vatandaşlarımız artık yaylalarda kalmasınlar. Artık yavaş yavaş da değil süratli bir şekilde dönsünler.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber