Yaya geçidinde ezilmekten kurtuldu, darp edilmekten kurtulamadı!

Trabzon'da yaya geçidinden geçmek isteyen vatandaşın başına gelmeyen kalmadı.

Yaya geçidinde ezilmekten kurtuldu, darp edilmekten kurtulamadı!

HABER61 - HABER SERVİSİ

Trabzon'un da yaşayan F.Ö. 29.05.2019 günü saat 19:00 sıralarında Aydınlıkevler Mahallesi Tanjant Oto Yıkama önündeki kavşaktan üç yaşındaki çocuğu ile geçmek istedi. Ancak F.Ö.'nün iddasına göre 61 JB 008 plakalı aracın sürücüsü ve araçta bulunan bir kişi daha araçtan inerek şahsı darp etti ve hakarette bulundu.

Çevredeki vatandaşlarında yardımı ile toparlanan F.Ö. çocuğunuda alarak, olayın ardından Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

Çocuğununda psikolojsiinin bozulduğunu söyleyen F.Ö. olayı şöyle anlattı:

"Çocuğumla sahilde gezdikten sonra iftara yetişmek üzereyken saat 18:30 sularında marketten alışverişi yaptım sol elimde çocuğumun bisikleti sağ elimde 3 yaşındaki kızım yaya geçidinden karşıya geçerken tam yolun karşısına gelmişken hızlıca bir araç geldi bizi sıyırarak az ilerde durdu. Durur durmaz aşağıya üç kişi indi beni sanki haklıymışlar gibi darp ettiler çocuğumun yayında rencide ettiler. İnanılmaz kötü zamanlar geçiriyorum şuan da ben kendilerini önce Allaha sonra hakim ve savcılarımıza havale ettim kendilerinden davacı oldum bu benim başıma geldi başkalarının başına gelmesin. "

Olayın yaşandığı kavşakta araçların süratli gelmesinden dolayı trafik ışığı konulması talebinin olduğunu belirten F.Ö, "Bir de şunu söylemek istiyorum bordo mavi masaya kayıt numarası 20366 numaralı tarih 05.07.2018 tarihinde burası için 500 imza toplanmış Bordo Mavi masaya bildirilmiş Ulaştırma Daire Başkanlığı'na gönderilmiş. O gün bugündür burası ile ilgili hiçbir şey yapılmamış. Benden başka kimsenin mağdur olmamasını istiyorum gereğinin yapılmasını istiyorum." dedi.

Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Oktay Turan ise muhtarlık görevinden önce belediyede çalışırken, konunun Ulaştırma Dairesi Başkanlığı'na gönderilmesine yardımcı olduğunu belirtirken, "Mevzu konusu kavşağa trafik ışıklarının yerleştirilmesi konusunda karar çıktı. En kısa zamanda malzeme ihalesi yapılıp, altyapısı döşenerek trafik ışıkları kavşağa yerleştirilmesini bekliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber