Yavuz Selim Stadı yeniden mi yapılacak? İlginç detaylar var!

Cahit Erdem: Verilen sözler tutulsun, yapılmayı planlanan sahanın ölçüleri amatör maçların oynanacağı ölçüde değil.

Yavuz Selim Stadı yeniden mi yapılacak? İlginç detaylar var!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon’da amatör futbolun kalbi olan Yavuz Selim Stadı, Avni Aker Stadı ve 19 Mayıs Spor Salonu ile birlikte TOKİ’ye verilerek yıkılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Yavuz Selim Stadı’nın yeniden yapılacağı iddiaları gündeme getirilirken Avni Aker'in olduğu alanda çalışmaların başladığı görüldü.

SAHA YAPILIYOR AMA YAVUZ SELİM DEĞİL!

Bu gelişme üzerine Haber61’in ulaştığı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem konuyla ilgili detayları anlattı. Erdem, bölgede yeni bir saha yapımı için çalışmaların başladığını ancak bu stadun Yavuz Selim Stadı yerine geçecek bir yapıda olmadığını aktardı.

AMATÖR MAÇLARA UYGUN DEĞİL

Erdem “ O bölgeye bir saha yapılıyor ancak projede planlanan sahanın boyutları 49 metreye 97 metre olarak belirlendi. Bu ölçüler amatör maçlarının oynanabileceği nizami ölçüler değil. Yapılması planlanan saha, halı saha ölçülerinin bir seviye büyüğü. Bizim isteğimiz verilen sözlerin tutulması, sahanın boyutlarının 68 metreye 105 metre olması ve suni çim yapılmasıdır. Böylelikle amatör maçların oynanması imkanına sahip olmasıdır. “ ifadelerini kullandı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler