Yarın başlıyor! Trabzon’da o mahalleler elektriksiz kalacak

Trabzon’un bazı ilçe ve mahallelerinde 22, 23 ve 24 Aralık tarihlerinde elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yarın başlıyor! Trabzon’da o mahalleler elektriksiz kalacak

Trabzon'da, 22 Aralık 2023 tarihinden itibaren başlayacak olan planlı elektrik kesintileri, çeşitli bölgelerde işletme ve yatırım çalışmaları sebebiyle uygulanacak.

Belirlenen program dahilinde, Beşikdüzü, Arsin, Yomra, Ortahisar, Çaykara, Akçaabat, Hayrat, Araklı, Vakfıkebir ve Tonya ilçelerindeki mahallelerde farklı zaman aralıklarında kesintiler gerçekleştirilecek.

22 Aralık Cuma günü Ortahisar ilçesinin Çimenli, Yalıncak, Kavala, Pelitli mahalleleri sabah 11:00'den öğleden sonra 12:30'a kadar elektriksiz kalacak. Aynı gün Çaykara ilçesinin Uzungöl Mahallesi'nde ise sabah 09:00'dan öğleden sonra 16:00'ya kadar elektrik kesintisi yaşanacak.

23 Aralık Cumartesi günü ise Akçaabat ilçesinin Kavaklı, Darıca, Yeni, Salacık mahallelerinde sabah 08:30'dan öğleden sonra 15:00'a kadar elektrik kesintisi olacak. Aynı gün Hayrat ilçesinin Cumhuriyet, Meydanlı, Çağlayan, Çaycılar, Pazarönü mahallelerinde sabah 09:00'dan öğleden sonra 14:00'a kadar, Araklı ilçesinin Kalecik, Hürriyet, Yalıboyu mahallelerinde sabah 09:00'dan öğleden sonra 15:30'a kadar, Vakfıkebir ilçesinin Ballı, Deregözü, Yalıköy, Hacıköy, Tarlacık mahallelerinde sabah 09:00'dan öğleden sonra 13:00'a kadar ve Yomra ilçesinin Gürsel Mahallesi'nde sabah 09:00'dan öğleden sonra 14:00'a kadar kesinti uygulanacak.

24 Aralık Pazar günü Ortahisar ilçesinin Soğuksu, Aydınlıkevler, 2 No'lu Erdoğdu, Toklu, Yeşiltepe, 3 No'lu Erdoğdu, İnönü, Bengisu, 1 No'lu Erdoğdu, Çamoba, Düzyurt, Gölcayır, Yeşilbük, Çağlayan, Dolaylı, Kutlugün, İncesu, Esenyurt, Kaymaklı, Akoluk, Gözalan, Yeşilyurt, Bengisu, Subaşı mahalleleri sabah 08:00'dan öğleden sonra 14:00'a kadar, Arsin ilçesinin Yeşilyalı, Yolüstü, Yeniköy, Ortaköy, Çubuklu, Buzluca, Karşıyaka, Yeşilce, Taşönü, Yalıboyu, Nuroğlu mahalleleri sabah 09:00'dan öğleden sonra 16:00'a kadar elektriksiz kalacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler