Yapısun'un yeni mağazası Trabzon'da hizmete girdi

Yapısun'un yeni mağazası Trabzon Pelitli'de hizmete girdi.

Yapısun'un yeni mağazası, Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Pelitli Mahallesi'nde açıldı.

Açılışta, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ile Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunmuş olan Faruk Nafız Özak da yer aldı.

Mağazanın açılışında ünlü şef Arda Türkmen de yer aldı. Türkmen, T-ONE'a ait porselen tezgahın tanıtımını yaparken, bir poğaça tarifi de vermeyi ihmal etmedi.

yapisun1.jpg

yapisun2.jpg

yapisun3.jpg

YAPISUN A.Ş HAKKINDA

1974 yılında Trabzon'da faaliyete başlayan Yapısun, 40 yılı aşkın süredir Doğu Karadeniz Bölgesinde inşaat malzemeleri satışı gerçekleştirmektedir.

1983 yılında Trabzon İnşaat San. Tic. A.Ş. firması ile konut İnşaatı sektörüne girmiştir. 2007 yılında bölgenin en büyük soğuk hava deposu ile balık işleme tesisi faaliyete girmiştir.

Ana faaliyet konusu olan inşaat malzemeleri satışında 40 yıldır Kale Grubu'nun münhasır bayiliğini yapmakta. Kale Grubu bünyesinde bulunan Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale vitrifiye ve banyo armatürleri, Kale banyo dolapları, Kalekim toz grubu ürünleri ve mantolama malzemelerinin yanı sıra Hakan Plastik alt ve üst yapı boruları, Eryap Grubu Ses ve Su izolasyon malzemeleri, Kastamonu Entegre laminant parke ürünleri gibi inşaat sektörün öncü firmalarının bölgedeki dağıtıcılığını üstlenmektedir.

yapisun4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler