"Yahu baktım Facebook’ta kıyamet kopuyor!"

Ganita'daki dip temizliği konusunda ki eleştirilere Başkan Gümrükçüoğlu cevap verdi.. 

"Yahu baktım Facebook’ta kıyamet kopuyor!"
Haber61/Haber Servisi
Levent USTABAŞI


Trabzon’un merkezdeki tek kalan deniz koyu Ganita’da yapılan deniz dip temizliği sırasında dolgu yapılarak temizlik yapılması büyük eleştiri almıştı. "Deniz böyle mi temizlenir doğa bozuluyor” tepkilerine bugünkü meclis toplantısında Büyükşehir belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Dünyanın her yerinde bu yapılıyor! Baktım Facebook’ta kıyamet kopardılar. Talimat verdim sabaha kadar bitirdiler” diyerek cevap verdi. 

Meclis üyesi Ali Sağır’ın konuyu gündeme getirmesine Gümrükçüoğlu şöyle cevap verdi; 

“Ganita temizlenirken oraya doğru baktım kıyamet kopuyor baktım hakketten malzeme koyulmuş. Açtım Hüseyin beye telefon “nedir bu?” dedim. Doğruymuş. Temizlik yapılabilmesi için bu malzemeyle ekskavatörümüz yürüyor.  Dünyanın heryerinde yapılan işlem budur. Zabıtaya da  gidin bakın bakalım bu doğrumu dedik. Kendi dairelerimizi kendi dairelerimizle kontrol ettiriyoruz.  Yahu arkadaş! O onun facebook’unda bu bunun internetinde, whatsapında kıyamet koparıyorlar. Açıklama yapıyorsun yine kıyamet kopuyor. Gece 11’De yine aradım niye bitmedi dedim. Dertleşiyoruz kusura bakmayın. Adamlar ağlamakta oldular. Biz dediler sabah kadar bu işi bitirip dedikoduları bitireceğiz dediler.  Diğer yerleri de kontrol edin dedim yine. Yine temizleyin dedim. Başkası da diyorki; Buraya bunun temizleme yetkisi yok diyor. Biz bunlara aldırırsak zaten iş yapmayız. Teşekkürler Ali Sağır. Beraber çalışacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber