Volkan Canalioğlu’nun oturduğu sitede koronavirüs şoku!

Volkan Canalioğlu’nun oturduğu site karantinaya alındı.

Volkan Canalioğlu’nun oturduğu sitede koronavirüs şoku!

Haber61 – Haber Servisi - Trabzon’un eski belediye başkanı ve eski milletvekili Volkan Canalioğlu’nun ikamet ettiği site koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı.

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çatak Mahallesi’nde 3 bloklu bir site bugün koronavirüs salgını nedeniyle karantinaya alınmıştı.

Edinilen bilgiye göre; Söz konusu sitede Trabzon’un eski belediye başkanı ve eski milletvekili Volkan Canalioğlu’nun da ikamet ettiği öğrenildi.

Sitedeki bir blokta 3. katta ikamet eden M.K. isimli bir kişi hastalanarak hastaneye gitti. Yapılan ilk testte sonuç negatif çıktı. Bir hafta sonra tekrar hastaneye giden M.K.’ya yapılan ikinci test pozitif çıktı. Bunun üzerine M.K.’nın ailesi ve apartmanın bulunduğu 3 bloklu site karantinaya alındı. 

Trabzon eski milletvekili ve Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu Haber61’e yaptığı açıklamada “10 Mart’tan itibaren evden çıkmıyorduk. 3 kattaki komşumuz hastalanarak hastaneye gitti ve pozitif çıktı. Kendilerini pek tanımıyorum. Apartmanda gerekli önlemler zaten alınmıştı. Bizde şimdi karantinamıza devam ediyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler