Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi!

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Araklı ilçesinde gerçekleştirdiği programda Araklı Ziraat Odası, Araklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi!

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Araklı ilçesine gerçekleştirdiği programda ilçe stadyumu hakkında bilgi vererek “Çocuklarımızın, gençlerimizin spor faaliyetlerini daha güzel şartlarda sürdürmesi adına yenilenecek olan Araklıspor stadı ve tesislerimizi inşallah ilçemizin hizmetine kazandıracağız.”dedi.

Araklı’nın nüfus ve konum bakımından Trabzon’un önemli ilçelerinden biri olduğunu belirten Milletvekili Vehbi Koç “Türkiye yüzyılı hedeflerimiz için teşkilatlarımızla birlikte her zaman sahadayız ve daha iyisini yapmak için çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz. İlçelerimizde devam eden yatırımları tamamlamak ve yeni yatırımlar kazandırmak için tüm imkanlarımızla şehrimize yeni hizmetler kazandırmaya kararlıyız.”ifadelerini kullandı.

Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi! İlçe vatandaşlarımızdan gelen talepleri yakından takip ettiklerini söyleyen Milletvekili Vehbi Koç “Vatandaşlarımızın özellikle Araklı Entegre Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi ile ilgili gelen şikayetleri kaydettim. İlgili mercilere gerekli görüşmeleri yapıyorum. Vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak için bu konunun yakın takipçisi olacağım.”şeklinde konuştu.

Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi! Araklı ilçe esnafları ve tarımsal faaliyetlerde bulunan vatandaşların durumları ile ilgili esnaf odalarından bilgi alan Milletvekili Vehbi Koç “Araklı ilçemizde faaliyet gösteren esnaflarımızın faaliyetlerine ve gelişimlerine katkı sağlamak için her zaman üzerimize düşen sorumluluğun gereğini yerine getirmeye gayret ediyoruz. İlçemizde daha önce gündeme gelen Tekstilkent ve yeni adliye binası ile ilgili çalışmaları da takip ederek yeni istihdam ve hizmet alanlarını ilçemize kazandırmak için çalışacağız.”dedi.

Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber