Vatandaşın taleplerini genel müdüre iletti

Başkan Gürsoy, Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vatandaşın taleplerini genel müdüre iletti

Trabzon Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Arsin ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğünü ilgilendiren konularla alakalı hazırladığı raporu Genel Müdür Uraloğlu’na sunan Başkan Gürsoy, “Genel Müdürümüz Sayın Uraloğlu’na ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Görüşmenin Arsin’in lehine sonuçlandığını belirten Gürsoy, “İlçemizde Karayollarını ilgilendiren konularla alakalı hem görsel hem de teknik bilgilerin yer aldığı raporumuzu Genel Müdürümüze teslim ederek sözlü olarak da taleplerimizi ilettik. Üst geçitler, kavşaklar ve ilçe merkezi giriş çıkışıyla alakalı vatandaşımızın bizden istediklerini biz de uygun bir şekilde anlattık. Genel Müdürümüz de hem Arsin’i hem de Trabzon’u gayet iyi biliyor ve taleplerimizle alakalı yardımcı olacağını ifade etti, kendisine hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Gürsoy, Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu’nu ziyaretinin ardından da Türkiye Büyük Millet Meclisinde Trabzon Milletvekillerini makamında tek tek ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber