Vali Yavuz'dan Kudüs platformuna destek

Trabzon'da gerçekleştirilecek olan Büyük Kudüs Yürüyüşü ile ilgili Kudüs Platformu Heyeti, Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Vali Yavuz'dan Kudüs platformuna destek

Ziyarette Trabzon'daki Büyük Kudüs Yürüşü hakkında görüşlerini ifade eden Vali Yücel Yavuz "Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan'ın İslam işbirliği Teşkilatı Zirve Dönem Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı sıfatıyla İsrail ve ABD'ye karşı yaptığı Kudüs çağrısına katılarak Kudüs'ün kutsiyetinin ve tarihi statüsünün muhafaza edilmesi ve korunması amacıyla Trabzon'da 16 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Büyük Kudüs  Yürüyüşü'nü destekliyoruz. Kudüs'ün statüsü konusunda yanlış atılacak her bir adımın İslam aleminde infiale neden olup bölgemizde gerilimlerin artmasına ve çatışmaların çıkmasına neden olacaktır. Bölgemizde en çok ihtiyaç duyduğumuz barış,huzur ve güvenlik için ABD'nin Kudüs kararını kabul etmiyoruz." şeklinde konuştu.

Kudüs Platformu Başkanı Halil İbrahim Demirtaş ise Vali Yücel Yavuz'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek "Tüm halkımızı 16 Aralık Cumartesi günü saat 13:00 de eski TEDAŞ önü Cumhuriyet Caddesinde başlayacak olan Büyük Kudüs Yürüşümüze bekliyoruz. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber