Vali Ustaoğlu Haber61'e konuştu, o iddiaya cevap verdi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Haber61'e konuştu.

Vali Ustaoğlu Haber61'e konuştu, o iddiaya cevap verdi

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor'un Kayserispor'u ağırlayacağı maç öncesinde Akyazı Stadı önünde Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Trabzon’daki orman yangınlarıyla ilgili konuşan Ustaoğlu, “Yoğun bir hafta geçirdik. Trabzon'da çok da beklenmeyen ama maalesef mevsim şartlarının da normalin üzerinde seyretmesi nedeniyle vatandaşlarımızın da bu mevsimde yangın mu olur" yorumları içerisinde bir örtü yangını yaşadık. Dün itibariyle tamamen söndürüldü. Şuan zarar tespitleri konusunda çalışmalar sürüyor. Bu vesileyle bizim sebep gördüğümüz vatandaşlarımızın yakma şeklindeki temizliği yapmaması konusunda uyarıyoruz. Yazık, ülkemizin birçok yerinden buraya ekipler geldi. Bu tür üzücü olayların yeniden olmaması için vatandaşlarımızın daha da duyarlı olması lazım.” dedi.

Yangınların elektrik kontağından çıktığı yönündeki iddialarla ilgili konuşan Vali Ustaoğlu, “Bu hafta araştırmalarımız devam ediyor, elektrik hatları konusunda araştırma yaparak sonucu sizlerle paylaşacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber