Vakfıkebir'İn FETÖ/PDY yapısı çökertildi

Vakfıkebir'de başarılı operasyonlar sonucu FETÖ örgütü çökertildi

Vakfıkebir'İn FETÖ/PDY yapısı çökertildi
Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde düzenlenen FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik başarılı operasyonlar sonucunda ilçe yapılamasının çökertildiği öğrenildi. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; İlçe Emniyet Müdürlüğünün 15 Temmuz sonrası başlatmış olduğu operasyonlar sonrasında ilçede 13 ismi gözaltına aldı.  Gözaltına alınan isimler Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.
 
Gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edilen isimler arasında ise FETÖ/PDY’nin Şalpazarı, Vakfıkebir, Beşikdüzü ve Çarşıbaşı sorumlusu olduğu öne sürülen U.Ö.’nün bulunduğu öğrenildi. Öte yandan edinilen bir diğer bilgiye göre; 4 ilçenin yapılanmasının başarılı operasyon ile çökertildiği öğrenildi. Alınan isimler arasında Okullar sorumlusu bir öğretmenin, cemaat evlerinden sorumlu bir kişinin de olduğu öğrenildi.
 
Gözaltına alınarak mahkemeye sevk edilen isimlerden 4 kişinin ise tutuklandığı bilgisine ulaşıldı.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber