Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta "Hesap vereceğimizi aklımızdan çıkarmıyoruz"

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Küçük Sanayi Sitesi'ndeki esnaf ile bir araya geldi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta "Hesap vereceğimizi aklımızdan çıkarmıyoruz"

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Halkımıza hizmet ederken, Allah’a da hesap vereceğiz düşüncesini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz” dedi. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Aynacı, Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti ve MHP teşkilat mensuplarıyla birlikte Küçük Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret etti.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta "Hesap vereceğimizi aklımızdan çıkarmıyoruz"

Başkan Muhammet Balta; “10 yıl önce 45 projeyle halkımızın karşısına çıktık. Bu 45 projemizin 38’ine dokunduk, bir kısmı bitti, bir kısmı devam ediyor. Vaat ettiğimiz projelerin haricinde yaptığımız projelerle 69 projeyi ilçemize kazandırdık. Vakfıkebir’in bugününe değil, yarınına, geleceğine talibiz. Altyapı problemlerini çözerek üstyapı yatırımlarını yapmak istiyoruz. Yık yap olmasın, kaynaklarımıza yazık etmeyelim diyoruz. Kurumsal yapısıyla, öz kaynaklarıyla, kişiye bağlı olmayan bir Vakfıkebir Belediyesi oluşturma gayretinde olduk. Her attığımız adım vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda olmuştur. Hizmetin hızını ve kalitesini artırdıkça isteklerin bireyselleştiğini görüyoruz. Birinci önceliğimiz toplumsal hizmetlerdir. Bireysel hizmet noktasında, vatandaşlarımıza önceliklerimizi anlatıyor, duruşumuzu onların takdirlerine bırakıyoruz. Hiçbir zaman vatandaşımızın yüzüne söyleyemediğimizi arkasından söylemedik” dedi.

Hiç kimseye kin beslemediklerini belirten Başkan Balta, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şeffaf bir şekilde herkese eşit hizmet götürme gayreti içerisinde olacağız. Hizmet için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Sonuçta takdir halkımızındır. İnsanlarımız bizlere güvendi, destek verdi, çok ciddi bir sorumluluk taşıyoruz. Hizmet ederken sadece ilçe halkımıza değil, bizi Yüce Allah’a da hesap vereceğiz düşüncesini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber