Ünal Karaman Trabzon’da! Meşaleler ile karşılandı

Trabzonspor eski teknik direktörü ve Konya Milletvekili Ünal Karaman Trabzon’a geldi.

Ünal Karaman Trabzon’da! Meşaleler ile karşılandı

Trabzon’da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Partiler adaylarının tanıtımı için adeta seferber olmuş durumda. Partilerin tanınmış isimleri Trabzon’a gelerek çalışmalara katılıyorlar.

İYİ Parti Konya Milletvekili ve Trabzonspor eski teknik direktörü Ünal Karaman da adaylara destek vermek amacıyla Trabzon’a geldi.

nal-karaman3.jpg

Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ile beraber, İYİ Parti’nin iddialı olduğu Beşikdüzü’nde çalışmalara katılan Ünal Karaman’ı ilçe girişinde vatandaşlar davul zurna ve meşaleler ile karşıladı.

nal-karaman4.jpg

Karaman ve beraberindekiler Beşikdüzü Seçim Koordine Merkezinin açılışını gerçekleştirdiler.

Parti binasında vatandaşlar ile bir süre sohbet eden karaman, daha sonra Beşikdüzüspor’u da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

besikduzuspor.jpeg

nal-karaman2.jpg​​​​

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler