Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Trabzon'da açıkladı! "Samsun-Sarp hızlı tren hattı çalışmaları başlıyor"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon'da ilçe adaylarını tanıtıyor.

AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, programda yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

Trabzon'umuzu AK Parti belediyeciliği ile tanıştırdık ve çok sayıda hizmet yaptık. Bakanlık olarak da çok hizmetlerimiz oldu. Zigana Tüneli'nden Kanuni Bulvarı'na kadar. Doğusundan batısına kadar. Çok sayıda hizmetimiz oldu, bunlar devam da ediyor.

Murat Zorluoğlu başkanımızın başlattığı kent içi raylı sisteminin detaylı proje çalışmalarına başladık. Trabzon'un da içinde bulunduğu Samsun-Sarp hızlı tren hattı için bu sene çalışmalara başlıyoruz.

Bir aday belirleme süreci oldu. Anketlerden parti içi teşkilat yoklamalarına kadar. Cumhurbaşkanımız nihayetinde bir karar verdi. Elbette çok sayıda liyakatli arkadaşımız var ama bir karar verilmesi gerekirdi. Nerede duracağız diye soruyorsanız, Murat Zorluoğlu'nun durduğu yerde duracağız. Allah kendisinden razı olsun.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler