Türkiye ve Trabzon hava durumu nasıl olacak? 1 Aralık 2023

Trabzon hava durumu parçalı bulutlu olarak tahmin ediliyor. 1 Aralık 2023

Türkiye ve Trabzon hava durumu nasıl olacak? 1 Aralık 2023

Güncel değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey, iç ve batı bölgelerinde parçalı bulutlu alanlar yer almaktadır. Kıyı Ege bölgesinde akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağış beklenirken, diğer bölgelerin genellikle az bulutlu ve açık olması tahmin edilmektedir. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis görülebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyretmesi beklenmektedir. Rüzgar, genellikle güneyden hafif ara sıra orta kuvvette esecek olup, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 kilometre/saat) esmesi öngörülmektedir.

Bazı illerde beklenen hava durumu ve günün en yüksek sıcaklıkları şu şekildedir:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu, 15 derece

İstanbul: Parçalı bulutlu, 18 derece

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve hafif sağanak yağışlı, 21 derece

Adana: Az bulutlu, 22 derece

Antalya: Parçalı bulutlu, 20 derece

Samsun: Parçalı bulutlu, 22 derece

Trabzon: Parçalı bulutlu, 19 derece

Erzurum: Az bulutlu ve açık, 3 derece

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler