TÜRKAV Trabzon terörü lanetledi

TÜRKAV Trabzon şubesi, şehit edilen Necmettin öğretmen gıyabında tüm şehitleri anarak terörü lanetledi.

TÜRKAV Trabzon terörü lanetledi

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Trabzon Şubesi (TÜRKAV), Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde (TGC) basın açıklaması düzenledi.


Basın açıklamasında konuşan TÜRKAV Trabzon Başkanı şunları söyledi:

"Türkiye içeride ve dışarıda alçaklıklarla karşı karşıyadır. İnsanların gelişmişlik seviyesi ile huzurunu bozmaya yönelik çalışmaları hedefleyen terör, kamu çalışanlarını hedef alarak milletin gelişmişliğini istemediğini göstermektedir.

Aybüke öğretmenin şehit edilmesi sonucu içimiz yanarken, Necmettin öğretmenin şehit edilmesi bu acıya acı katmıştır. Kamu Çalışanı olan öğretmenimizi, Polisimizi, askerimizi,  beyin gücünü şerefsizce katlederek şehit etmeye devam eden soyu bozuk şerefsizlerin amacı gerçekleşmeyecektir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine Başsağlığı diliyoruz.

Millete hizmet sunan Kamu Çalışanlarının temsilcisi TÜRKAV, her kademede Türk milletine hizmet etmek heyecanıyla görev yapmaktadır. TÜRKAV, Kamu hizmetlerinin bir bütün olarak yapılmasında sorumluluk sahibidir. Kamu çalışanlarıyla da Türkiye, uygar dünyada yerini almıştır.

TÜRKAV, Kamu hizmetlerinin bütünlüğünün kamu çalışanlarınca mümkün olacağına yürekten inanmaktadır. Bunun gerçekleşmesinde Kamu çalışanlarının önemli yeri olduğu bir gerçektir.

Bakın, Türk milleti 16. Yüzyıldan beri sınırlarında verdiği savaştan daha şiddetli olmak üzere, kültür savaşı vermektedir. Kültür mücadelesinde kamu çalışanlarının varlığı bulunmaktadır. Nasıl ki; GAP projesiyle alt yapısının sağlanmasına önemli gelişmişlik sağlayacağını gören kötü niyetlilerin art niyetlerini uygulayabilmeleri için bölge hakkına hasıma ne yaklaşmışlardır.   

Kamu çalışanları neden hedef alınmaktadır? Sorusu ile eğitimden, kültüre kadar Türk milletine hizmet sunan beyin gücü hedef alınmakta olduğu görülmektedir. Gerçekçi ve şuurlu bir nesil olarak gençlerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz bölücü terörün hedefidir. Çocukların eğitimine çaba gösteren ve hayat veren öğretmenlerimiz bölücü terörün şerefsizce, vahşice, alçakça saldırılarıyla şehit edilenlere Necmettin Yılmaz’da şehadet şerbetini içmiştir.  

Kamu hizmeti millet için yerine getirilen bir görev olduğundan Anayasal sistem içinde yürütmenin sahibidir. Sorumlusudur. Beyin gücü ile milletin geleceğinde mihenk taşıdır. Alçakların, şerefsizlerin ve hainlerin hedefidir. Olmaya da devam edecektir. Türkiye’nin birliği ve tümünü temsil eden kamu çalışanlarının varlığı terörün panzehirdir. Bölücü terör hedefine ulaşamayacaktır. Dış bağlantılı iç figüranlar Türk milletinin geleceğini karartamayacaktır. Şerefsizce ortada olan alçaklıklarından öteye geçemeyeceklerdir.

Peki, sivil vatandaş, çocuk, yaşlı, masum insanlarımızı acımasızca vahşice katleden hainlerin, şerefsizlerin Kamu çalışanlarına karşı, kamu binaları karşı saldırıları neden olmaktadır? Sorusuna alınacak cevap Kamu varlığı ile Milli bütünlüğünde görülmesi olacaktır.

Ciddi hiçbir uygulama içinde olmayan batı ise terör diyerek Türkiye’ ye desteğini göstermekten öteye geçmemektedir. Hâlbuki Batı ikiyüzlülüğü ile ortadadır. Bağcıyı dövmemektedir.






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber