Türk Yıldızları’nda rekor Trabzon’un! Yeniden gelecekler mi?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç 5 yılı değerlendirmesinde Türk Yıldızları ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Türk Yıldızları’nda rekor Trabzon’un! Yeniden gelecekler mi?

Haber61 - Haber Servisi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’a iki kez Türk Yıldızları’nın izlenimlerini paylaşıp, seyirci katılım rekorunun Trabzon’da olduğunu belirtti. Ayrıca yeniden davet ettiklerini belirten Genç, Türk Yıldızları’nın Trabzon’a yeniden gelmeyi çok istediklerini belirtti.

Genç “Türk Yıldızları'nı iki kez buraya getirdik. Bu yıl da gelmesi için talepte bulunduk. Onların da kendi tespit ettiği rakamlara göre ; 9 Eylül'de İzmir'de en büyük katılım olmuştu. Ancak geçen yıl rekoru Trabzon kırdı ve 140 bin kişi katıldı. İnşallah talep ettik ve onlar da gelmeyi istiyorlar. Filo komutanı bir bayan Giresunlu ve bir pilot Yomralı onlar da hemşerimiz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber