Türk Yıldızları Trabzon'daki büyük gösteriye hazır

Trabzon semalarında yarın Türk Yıldızları hünerlerini sergileyecek.

Türk Yıldızları Trabzon'daki büyük gösteriye hazır

Haber61 / Haber Servisi

Ortahisar Belediyesi organizasyonuyla Trabzon'da gösteri uçuşu düzenleyecek olan Türk Silahlı Kuvvetleri Akrotim ekibi Türk Yıldızları, yarınki büyük gösteriye hazır.


Türk yıldızları ekibinin uçakları Trabzon Havalimanı pistinde yarınki gösteri için hazırda bekliyor. Trabzonluların izleyebilmek için büyük sabırsızlıkla beklediği Türk yıldızları, Eren İyi ki varsın temalı büyük gösterisini yarın saat 15.30'da Toklu Mahallesi ile Sahil Mevkii (Ayasofya Camii altı) arasında gerçekleştirecek. 

Hava muhalefeti nedeniyle Ordu'daki gösteri uçuşları iptal olan Türk Yıldızları, şehit Eren Bülbül için yapılacak gösteri uçuşu hazırlıklarını 2 günden bu yana Trabzon semalarında sürdürüyor. 

Türk Yıldızlarını gökyüzünde görev vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemeyerek görebilecekleri uygun yerlerden deneme uçuşunu izlemenin keyfini çıkardı. 

Türk Yıldızları Trabzon'daki büyük gösteriye hazırTürk Yıldızları Trabzon'daki büyük gösteriye hazırTürk Yıldızları Trabzon'daki büyük gösteriye hazırTürk Yıldızları Trabzon'daki büyük gösteriye hazırTürk Yıldızları Trabzon'daki büyük gösteriye hazır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber