Turizm İl Müdürlüğünde kimlerin adı geçiyor?

Trabzon'da Kültür Turizm il Müdürlüğü'ne kimin getirileceği merak konusu.

Turizm İl Müdürlüğünde kimlerin adı geçiyor?

Haber61/Haber Servisi - Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koltuğu boşaldı.

Geçtiğimiz günlerde Ali Ayvazoğlu’nun Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan koltuğa kimin oturacağı merak konusu.

Trabzon’da CVler elden ele dolanırken, başkenttede bu nedenle hareketlilik var.

MUSTAFA ASAN 

Turizm İl Müdürlüğünde kimlerin adı geçiyor?AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu’nun  özellikle kurum içinden kendisinin yerine vekalet etmesini istediği Mustafa Asan’ın adı geçiyor.

Şube Müdürlüğü kadrosu bulunan Müdür yardımcılığı görevini vekaletle sürdürürken Ali Ayvazoğlu’nun yerine getirilerek vekaleten görevledirilen Asan, hem il kültür müdürlüğü kurumu içinden olması hemde sendikadan olması avantajı. 

Kültür Memur Sen Trabzon İl Başkanı olan Asan, AK Parti’de sıkı bir lobisi var.

Turizm İl Müdürlüğünde kimlerin adı geçiyor?MUSTAFA BALABAN’IN ADI YİNE GÜNDEMDE 

Kanuni Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Balaban, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in akrabası ve çok yakını.. Trabzon’da her üst düzey bürokrat atamalarında ismi gündeme gelen Balaban’ın adı İl Kültür Müdürlüğünde geçiyor olması, eğitim camiasında da konuşuluyor. 

DAİRE BAŞKANININ İL MÜDÜRLÜĞÜNE ADI GEÇİYOR 

Turizm İl Müdürlüğünde kimlerin adı geçiyor?İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ilginç bir isim daha konuşuluyor. İlginçliği şu, il kültür müdürlüğü konumunun çok yukarısında olan bakanlık daire başkanlığından bir isim bu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdürlüğü Restorasyon Dairesi Başkanlığında Şube Müdürü olarak görev yapan Mimar Nermin Uzunali konuşulması kulisleri epey bir hareketlendirdi.
 
Diğer taraftan Akçaabat Kültür Müdürü Turhan Bektaşoğlu’nun da adını gündeme getirenler var. Özellikle Akçaabat kanadından AK Partililer.. Turizm İl Müdürlüğünde kimlerin adı geçiyor?

Bu arada 20 kişilik bir listeden bunları aktarıyoruz.

Yani sadece bir kaç isim değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber