Turgay Güngör: Yüreğimiz kan ağlıyor

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, İstanbul'daki terör saldırısını lanetledi.

Turgay Güngör: Yüreğimiz kan ağlıyor

İstanbul’daki hain terör saldırısını lanetleyen CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, halkımıza başsağlığı diledi. Güngör, “İçimiz yanıyor, yüreğimiz kan ağlıyor. Ülkemize, birliğimize, beraberliğimize kast eden hainlere, terör ve terörün arkasındaki tüm karanlık güçlere lanet olsun” diye acısını paylaştı. 

İstanbul Dolmabahçe'de dün akşam Vodafone Arena Stadyumu'nda oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı bittikten polislere yönelik terör saldırısında 38 kişi şehit düştü, 155 kişi ise yaralandı.

Kalleş terör saldırısını lanetleyen Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit yakınlarına, Emniyet Teşkilatına, iki mensubunu saldırılarda şehit veren Beşiktaş Jimnastik Kulübümüze başsağlığı dileklerimizi iletiyorum” dedi.  

"Ülkemize, birliğimize, beraberliğimize kast eden hainlere, terör ve terörün arkasındaki tüm karanlık güçlere lanet olsun" diyen Turgay Güngör, “İçimiz yanıyor, yüreğimiz kan ağlıyor. Terör saldırılarıyla birlik ve beraberliğimize kast edenler bilmeliler ki ülkemizi asla bölemeyecekler.” şeklinde belirtti. 

Türkiye’nin en büyük sorununun terör  olduğunu döyleyen Güngör, “Terörü bitireceğiz, kanı yerde kalmayacak gibi sözlerden bıktık. Bu memlekette en önemli konu terör. Ülke halkının bu konuda karşılıksız ve tam desteğine rağmen hükümet çözüm üretememektedir. Belli ki hükümetin terörle mücadele edemediği ortadadır. Sürecin bir milli mutabakat hükümeti ile birlik ve beraberlik içinde çözülmesi için adım atılması gerektiği düşünçesindeyiz. Bu düşüncelerle halkımızın başı sağolsun” diye konuştu. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber