Tunalar Trabzon’daki ikinci Beko mağazasını açtı

Tunalar topluluğu büyümesine ve açılımlarına Trabzon’daki 2. Beko Mağazası ile devam etti.

Tunalar Trabzon’daki ikinci Beko mağazasını açtı

Trabzon'un, Karadeniz Bölgesinin ve Türkiye'nin önemli kuruluşlarından biri olan Tunalar Topluluğu yatırımlarına hızla devam ediyor.

Tunalar Topluluğu, Koç Holding'in dünyada ve Türkiye'de muhteşem bir prestij ve ivme ile büyüyen markası Beko'nun Topluluk çatısı altındaki 2. mağazasını açtı. Ortahisar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı No:120 / A da hizmete giren BEKO Mağazası’nın açılışına Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ve seçkin davetli gurubu katıldı.

Beko Beyaz Eşya mağazasının açılışında Tunalar topluluğu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Burak Tuna konuşma yaparak istihdam konusuna özellikle vurgu yaptı.

Tuna "Ülkemiz çok önemli dönemlerden geçiyor. Ülkeye olan inancımızı her zaman göstermek durumundayız. Bu inancı göstermenin en iyi yolu ise yatırımlara devam etmek. Topluluk olarak son yıllarda çok önemli adımlar attık. Hedefimiz her zaman büyüme oranlarımızı ülke büyüme oranlarının üzerinde tutmak. Ekiplerimizin dinamizmi ve stratejimiz ile bugüne kadar hedeflerimizi gerçekleştirdik. 2022 yılı hedeflerimizden biri de 1962'den beri birlikte olduğumuz BEKO markasındaki büyümemizi artırmak yönündeydi. Bu ikinci mağaza ile bu hedefe gerçekleştirmekten çok mutluyuz. BEKO markasının kalitesi, ürün çeşitliliği ve bilinirliği herkesin malumu ve biz Tunalar olarak 100 yıla dayanan tecrübemiz, müşteri memnuniyet politikalarımız, hizmet kalitemiz ve güvenilirliğimiz ile BEKO markasına bulunduğumuz lokasyonda katma değer sağlayacağımıza eminiz. Trabzon halkına Tanjant gibi iyi bir lokasyonda iyi bir hizmet üretecek örnek bir mağazayı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Sağlayacağımız ek istihdam ile şehir ekonomisine ve dolayısı ile ülke ekonomisine katkıda bulunmaktan ayrıca mutluyuz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber