TÜGEM Trabzon İl Temsilciliği kuruldu

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin Trabzon'da temsilciliği kuruldu.

TÜGEM Trabzon İl Temsilciliği kuruldu

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin Trabzon temsilciliği, İl Başkanı Aslıhan Namlı Cüreoğlu liderliğinde kurularak faaliyetlerine başladı.

TÜGEM, 2016 yılından bu yana gayrimenkul sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu olarak başarılı ve vizyoner girişimcilerle birlikte değer üretmeye ve nitelikli büyümeye devam ediyor.

Gayrimenkul sektöründeki hizmet kalitesinin artması amacıyla kurulan ve emlak danışmanlığını Türkiye’nin en saygın mesleklerinden biri haline getirmeyi kendine vizyon edinen TÜGEM, 24 ilde faaliyet gösteriyor.

İl Başkanı Aslıhan Namlı Cüreoğlu; Gayrimenkul Danışmanlığı mesleğine değer katmak, öğrenmeye ve gelişime açık girişimcileri eğitim odaklı etkinliklerde bir araya getirmek amacıyla Trabzon'da çalışmalarına başladıklarını dile getirdi.

Trabzon'un önde gelen sektör temsilcilerinden oluşan yönetim kurulunda ise H. İbrahim Alibeyoğlu, Müge Özgen Güler, Hayri Terzi, Çağla Garbetoğlu, Serdar Güler ve Rahman Bekiroğlu yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler