TTSO'ya 'hayır' ziyaretleri

Trabzon Ticaret ve Sanayı Odası, CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak ve DYP Trabzon İl Başkanı Ali Akar'ı ağırladı.

TTSO'ya 'hayır' ziyaretleri

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na referandum ziyaretleri gerçekleşiyor. 


CHP Genel Başkan Yardımcısı  Çetin Osman Budak, Trabzon İl Başkanı Türgay Güngör ve beraberindeki heyet  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Trabzon programı kapsamında TTSO’yu ziyarette bulunduklarını ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak oda ve borsaların illerin ekonomik hayatında önemli bir yeri olduğunu ifade ederek Türkiye ekonomisindeki son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. 16 Nisan’da yapılacak olan refandum seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’da yaptıkları inceleme ve ziyaretlerden memmun kaldıklarını belirtti. Siyasi partilerin referandumu halka anlattıklarını anımsatan TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu’da halkın en doğru kararı vereceğine inandığını dile getirdi.




ALİ AKAR'DAN 'HAYIR' ZİYARETİ

Doğru Yol Partisi Trabzon İl Başkanı Ali Akar Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

DYP İL Başkanı Ali Akar, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında TTSO’ya ziyarette bulunduğunu ifade ederek görüşlerini paylaştı. TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu’da Akar ve beraberindeki heyete ziyaretinden ötürü teşekkür etti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber