TTSO Ulusoy'u unutmadı

1 Ekim 2014 tarihinde vefat eden Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlarından Ali Osman Ulusoy ölümünün birinci yıldönümü nedeniyle Of’taki kabri başında düzenlenen anma töreninin ardından dün akşam Söğütlü Hassoy tesislerinde mevlit okundu. Töre

TTSO Ulusoy'u unutmadı
1 Ekim 2014 tarihinde vefat eden Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlarından Ali Osman Ulusoy ölümünün birinci yıldönümü nedeniyle Of’taki kabri başında düzenlenen anma töreninin ardından dün akşam Söğütlü Hassoy tesislerinde mevlit okundu. Törene TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu olmak üzere iş dünyasından birçok sima katıldı. Mevlit törenine katılanlara Ulusoy’un hayatını anlatan kitap takdim edildi.
 
Ulusoy, TTSO’da 48 yıl meclis üyeliği, 32 yıl meclis başkanlığı ve 20 yılı aşkın sürede TOBB Başkan vekilliğinde bulunmuştu.
 
1927 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğan Ali Osman Ulusoy, hayatının son anına kadar iş yaşamının içinde yer almıştı. Trabzon ve Karadeniz aşığı olan Ulusoy,  yaşamı boyunca memleketi ile bağlarını hiç koparmadı. Ulusoy şirketinin Trabzon’daki temsilcisi olarak yaşamını sürdüren Ali Osman Ulusoy, başta Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve birçok sivil toplum örgütünde başarılı çalışmalarda bulunmuştu. Ulusoy Trabzonspor’un ilk başkanı ve kurucularındandı.
 
Trabzon, Karadeniz ve Türkiye sevdalısı olan Ali Osman Ulusoy’u ölümünün birinci yılında rahmet ve özlemle anıyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber