TTSO Gazeteciler Gününü kutladı

TTSO 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

TTSO Gazeteciler Gününü kutladı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu gazeteciliğin bütün dünyanın üzerine titrediği bir meslek olduğunu ifade ederek ülkemizde ve ilimizde bu mesleğe gönül ve emek vermiş gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu gerek ilimizde gerekse ülkemizde gazetecilik mesleğinin etik kurallar çerçevesinde icra edilmesinin büyük önem arz ettiğini vurguladı.

Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, “Gazetecilik mesleği toplum adına büyük bir sorumluluk, özveri ve duyarlılık isteyen mesleklerin başında geliyor. Demokratik bir yaşamda toplum adına yürütülen bu görev dördüncü kuvvet olarak da ifade edilmektedir. Doğru, gerçek ve tarafsız bilgilenme toplumların en doğal hakkıdır ve bu görevi sağlayan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber