TTSO'dan şampiyon sporcuya ödül

Avrupa şampiyonu ve antrenörüne ödül

TTSO'dan şampiyon sporcuya ödül

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, özel sporcuların mücadele ettiği Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu (INAS) Avrupa Açık Atletizm Şampiyonası’nda 400 metre engellide Avrupa Şampiyonu olan Ufuk Babacan ve antrenörü Zekeriya Üçüncü’ye ödül verdi.
 
Ankara’da 28 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada Türkiye'nin yanı sıra Hırvatistan, Ukrayna, Hollanda, Fransa, İngiltere, Polonya, İsveç ve Norveç'ten 68 sporcu mücadele etti.

Trabzon Karşıyakaspor Kulübü sporcusu olan 21 yaşındaki Ufuk Babacan, 400 metre engellide Avrupa Şampiyonu oldu. Başarılı sporcu ayrıca 110 metre engelli, 3 adım atlama ve heptatlonda 3 bronz madalya kazanarak şampiyonayı 4 madalya ile tamamladı.
 
Avrupa Şampiyonu Ufuk Babacan, Karşıyakaspor Kulübü Başkanı ve milli takım antrenörü Zekeriya Üçüncü ile TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Hacısalihoğlu, genç sporcu ve antrenörüne altın hediye ederken, “Başarılarınız bizi gururlandırdı. Gelecek yıllarda da genç kardeşimizin yeni madalyalar kazanmasını istiyoruz. Bu konuda elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi. Zekeriya Üçüncü ise katkılarından dolayı Başkan Hacısalihoğlu’na plaket takdim etti.
 
Ziyarette TTSO Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman ile yönetim kurulu üyesi Şaban Bülbül de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber