TTSO Başkanı dikkat çekti! "Trabzon'un en acil ihtiyaçlarından biri..."

TTSO Başkanı Erkut Çelebi fuar alanı eksikliğine dikkat çekti.

TTSO Başkanı dikkat çekti! "Trabzon'un en acil ihtiyaçlarından biri..."

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon'un en acil ihtiyaçlarından birinin fuar alanı olduğunu ifade ederek, "Firmalarımız ürünlerini sergileyebilecekleri, dünyaya tanıtabilecekleri organizasyonları yapacak alan bulamıyor. Bu konuda kentin tüm kesimlerinin güç birliği içinde olması gerekir" dedi.

Trabzon Toptancılar Derneği tarafından bir otelin balo salonunda düzenlenen 1. Satış ve Tanıtım Organizasyonunun açılışına TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat Özer, Yönetim kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, Trabzon Toptancılar Derneği Başkanı Mehmet Üçüncüoğlu, TTSO meclis üyeleri ve firma temsilcileri katıldı.

ttso-baskani-dikkat-cekti-trabzonun-en-acil-ihtiyaclarindan-biri.jpg

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, açılışta yaptığı konuşmada, Trabzon'un en büyük eksiklerinden ve acil ihtiyaçlarından birinin fuar alanı olduğunu belirterek, "Firmalarımızın ürettiği ürünleri tanıtacağı, dünyaya pazarlayabileceği fuarları düzenleyecek alan bulamıyoruz. Trabzon'da eskiden yılda en az 5 – 6 fuar düzenlenirdi. Bu konudaki eksikliğin giderilmesi için herkesin güç birliği içinde olması lazım" dedi.

Etkinliğin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışa katılan protokol üyeleri stantları gezdi ve ürünler hakkında bilgi aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber