TTB Meclisi'nde Cumhuriyet temalı toplantı!

TTB Meclisinin Ekim ayı toplantısı kuruluşunun 100’üncü yılı vesilesi ile Cumhuriyet temalı yapıldı.

TTB Meclisi'nde Cumhuriyet temalı toplantı!

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclisi'nde Cumhuriyet temalı toplantı gerçekleştirildi.

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Nevzat Özer, bir asrı geride bırakan Cumhuriyetin, Türk Milletinin yapısına ve anlayışına en uygun yönetim şekli olduğunu vurgulayarak, “Asırlar geçecek ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır” dedi.

Meclis toplantısının açılışında konuşan başkan Nevzat Özer, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" sözünü hatırlatarak şunları söyledi:

“Evet… Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Çünkü Cumhuriyeti milli mücadele arkadaşları ile kuran Mustafa Kemal Atatürk, ‘Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz’ diyerek kendinden sonraki nesilleri, bizleri işaret etmiştir. Bizler de O’nun emanetini işaret ettiği hedefte daimi kılmak için, her alanda çok ama çok çalışacağız” dedi.

Meclis üyelerinin de yaptıkları konuşmalardan sonra borsa çalışanları ile birlikte üzerine “Cumhuriyetin izinde nice 100 yıllara” yazılı pasta kesildi.

TTB Meclisi'nde Cumhuriyet temalı toplantı!


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber