TTB Heyetinden Başkan Ahmet Kaya’ya ziyaret

TTB heyeti, yeni Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'yı ziyaret etti. Başkan Eyyüp Ergan, yerel yönetimlere destek vereceklerini belirtti. Kaya da iş birliği sözü verdi.

TTB Heyetinden Başkan Ahmet Kaya’ya ziyaret

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ve Meclis üyelerinden oluşan heyet, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Ortahisar Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Kaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

TTB Başkanı Eyyüp Ergan başkan Kaya'ya görev süresince başarı dileklerini ileterek, Trabzon’un sosyo-ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak için yerel yönetimlerin yapacakları çalışmalara bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vereceklerini ifade etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya da TTB heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalarda olduğu gibi yeniden hazırlanacak her türlü proje ve faaliyetlerde birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber