TSGİAD Başkanı Aziz Baş, Ergin Aydın’ı misafir etti

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Aziz Baş, AK Parti Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın’ı misafir etti.

TSGİAD Başkanı Aziz Baş, Ergin Aydın’ı misafir etti

TSGİAD Başkanı Aziz Baş, AK Parti Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın’ı misafir ederek iş dünyasını konuştu.

BAŞKAN ULAŞILABİLİR OLMALI

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Aziz Baş, AK Parti Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın’ı misafir etti. Aydın’ı şubede ağırlayan Baş, seçilecek belediye başkanlarının ulaşılabilir olmaları gerektiğine vurgu yaptı.

TSGİAD Başkanı Aziz Baş, Ergin Aydın’ı misafir etti

ÇALIŞIP, KATMA DEĞER SAĞLIYORUZ

Aziz Baş, “TSGİAD olarak tüm siyasi partilere açığız, eşit mesafedeyiz. Projelerini dinliyoruz. Ergin başkanımızı hepimiz tanıyoruz. Dostluğumuz var. İş insanları belediyeler ile iş birliği içinde olmalıdır. Belediye başkanları ulaşılabilir olmalıdır. İş insanları ve vatandaşlar belediye başkanına direk ulaşmalı, özel kalemi ile değil. İş dünyası olarak bizler belediye başkanlarımız ile şehrimiz için ortak proje yapmaya açığız. Biz çalışıyoruz, ülkemize katma değer sağlıyoruz. Belediyeden projelerimize destek isteriz” dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın, “İş dünyasını bizler de önemsiyoruz. Sizler ekonomiye katkı sağlıyorsunuz. Sizlerin yapacağı her türlü projeye ben de katkı sağlayacağım. Kendim de bir iş insanıyım. İş dünyası ile ilgili bir çok konuya hakimim. Allah nasip eder bu göreve seçilirsem, şehrimizin kıymetli iş insanları ile ortak projeler yapıp, birlikte çalışıp, birlikte başaracağız. Şehrimizi birlikte kalkındıracağız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber