TSFAD turnıvasunda göçmen ve mülteci çocuklar yarıştı

TSFAD'ın düzenlediği 'Terlemeden büyüyen çocuklar' futbol turnuvasının bu haftaki en mutlu çocukları mülteciler futbol takımı ve yakınları oldu.

TSFAD turnıvasunda göçmen ve mülteci çocuklar yarıştı
Ay sonunda tamamlanacak futbol turnuvasıyla ilgili açıklama yapan TSFAD Başkanvekili Nurettin Balaban şunları belirtti:

"Bu projede her hafta ayrı güzelliklere şahit oluyoruz. Allah kimseyi doğup büyüdüğü topraklarından ve vatanından uzak kalmak zorunda bırakmasın. Devletimizin yetkililerinden  Allah razı olsun bizim ülkemizde yaşamakta olan mültecilere kapısını aştı.Bizde Trabzon'da yaşayan,okul öğrenimlerini burada sürdüren mültecilerin antrenörlüğünü yapan Aslan Balta hocamızın önderliğinde Afganistan  ve Suriyeli çocuklardan oluşan mülteci çocuklar futbol takımını turnuvamızda mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu hafta takımları sahada, yakınları saha kenarında oynarken onları izlemeye gelen ailelerinin yüzlerindeki mutluluk Trabzon adına bir ayrıcalıktır. Fatih Tekke başkanın Manisaspor teknik direktörü olduğundan onun eksikliğini hissettirmeyen TSFAD yönetimimiz ve turnuva maçları başladığından beri turnuvanın başında görev yapan yönetim kurulu üyelerimizden Temel Sağlam ve Hüseyin Karagöz'e ve takımların tüm antrenörlerine ne kadar teşekkür etsek azdır." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber