TSFAD'dan Ayhan Pala'ya ziyaret

TSFAD yönetimi Ayhan Pala'yı ziyaret etti.

TSFAD'dan Ayhan Pala'ya ziyaret

Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği (TSFAD) Yönetim kurulu Trabzon Büyük Şehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığına atanan Türkiye Okul Sporları Federasyonu eski Başkan'ı Ayhan Pala'yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan TSFAD Başkan'ı Hüseyin Balaban “yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte, aynı zamanda derneğimizin Başkan yardımcısı olan Ayhan Pala kardeşimizin böyle bir makama atanması bizleri sevindirmiştir. Trabzon bir futbol ve spor kenti. Böyle bir şehirde görev yapmak zor olduğu kadar bir o kadarda onurlu bir görev. Biz kendisine Dernek olarak her zaman en yakınında olacağımızı ifade ederken, yeni görevinde başarılı olmasını temenni eder, yapacağı çalışmaların Trabzon ve ülke sporuna hayırlı olmasını dileriz.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber