Trafik var trafik ışığı yok!

Yenileme çalışmaları için geçtiğimiz günlerde sökülen trafik ışıkları, üzerinden günler geçmesine rağmen takılmadı.

Trafik var trafik ışığı yok!

Haber61 / Haber Merkezi / Whatsapp İhbar Hattı 

Trabzon'un en işlek caddelerinden biri olan Tanjant Caddesi'nde trafik ışıklarının kaldırılması hem yayalar hem de çocuklar için büyük tehdit içeriyor.


Birkaç gün önce Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı tarafından yaya geçidi ve trafik ışığı yenileme çalışmaları başlatıldı. 

Whatsapp ihbar hattımıza gelen bilgiler doğrultusunda, çalışmalar kapsamında trafiğin en işlek olduğu caddelerden birisi olan Tanjant Caddesi'nde yaya geçidi ve trafik ışığı yenileme çalışmaları sürüyor. Birkaç gün önce yenilenmek amacıyla trafik ışıkları yerlerinden söküldü ve takılması planlanan yeni yerleri belirlendi. Ancak  trafik ışıklarının olmaması, yayalar ve okula giden çocuklar için büyük tehdit oluşturuyor. Evlerine gitmek üzere okuldan çıkan çocuklar ile yayaların kontrolsüz trafikte karşı caddeye geçme telaşı böyle görüntülendi.

Trafik var trafik ışığı yok!

Konu hakkında şikayette bulunan bir vatandaş, "Karşı sokakta Cudibey İlköğretim Okulu bulunuyor ve bu çocuklar her gün bu caddeyi kullanıyor. Trabzon trafiğini de herkes biliyor. Eski lambaları söktüler, yeni lambalar için yer açtılar ama günler geçti hala takan olmadı. Allah göstermesin birisinin çocuğuna araba çarparsa bunun hesabını kim verecek? Burada üst geçit de yok. Belediyeyi aradık, trafik şubeyi aradık kimse ilgilenmiyor" diye rahatsızlığını dile getirdi.

Konuyla ilgili bilgi almak istediğimiz Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı yetkililerine ulaşamadık.

Yetkililerden konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. 

Trafik var trafik ışığı yok!

Trafik var trafik ışığı yok!







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber