Trabzon’un şampiyonları iş dünyasıyla bir arada

TTSO düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Trabzon’un şampiyonları iş dünyasıyla bir arada

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Zorlu Grand Otel’de düzenlenen iftar yemeğine TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, Yönetim Kurulu ve TTSO üyeleri, Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdür Birdal Öztürk, Dünya ve avrupa şampiyonalarında başarı kazanan sporcular ve antrenörleri katıdı. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yemek öncesinde konuşma yapan TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu “Ramazan bolluk bereket ayıdır. Umuyoruz ki bolluk ve bereket Ramazan’dan sonra da devam eder. Türkiyemiz gelişmesini, büyümesini sürdürür” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Meclis Başkanı Şadan Eren kısa bir konuşma yaparak programa katılanlara teşekkür etti.

TTSO’nun iftar davetine Trabzon’un şampiyon sporcuları da katıldı.  Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk Dünya Şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli ile birlikte kürsüye çıkarak, sporculara verdiği destekler nedeniyle TTSO'ya teşekkür ederek genç sporcuların Trabzon’u ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini ve bundan sonra da edeceklerini söyledi. 

Trabzon’un şampiyonları iş dünyasıyla bir arada
Trabzon’un şampiyonları iş dünyasıyla bir arada




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber