Trabzon'un önde gelen isimleri Ekrem İmamoğlu için buluştu!

Trabzon Millet İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin düzenlediği basına kapalı organizasyonda Trabzon'un tüm partilerinin önde gelen kanaat önderleri Ekrem İmamoğlu için buluştu.

Trabzon'un önde gelen isimleri Ekrem İmamoğlu için buluştu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'dan gelen strateji ekibinin, Trabzon'da kurulan koordinasyon merkezinde gece geç saatlere kadar çalıştığı ve destek buluşmasının davet listesinde yer alan isimleri tek tek aradığı öğrenildi.

Pazar sabahı her görüşten insanın bir araya geldiği toplantının yeri ve saati gizli tutulurken, bilgi alınan isim, Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon'da kurulan Seçim Koordinasyon Merkezinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu'nun dostlarının ve sevenlerinin düzenledikleri geniş katılımlı toplantıya Trabzon'da Millet İttifakı paydaşlarının tam destek verdiği gözlemlendi.

Toplantıya farklı zamanlarda ve farklı partilerde siyaset yapan Trabzon’un önde gelen isimleri katılırken, uzun zamandır sahalarda görülmeyen Trabzon eski belediye başkanı Volkan Canalioğlu’nun da Ekrem İmamoğlu için sahaya indiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler