Trabzon’un o ilçesinde yol çalışması! Ulaşım tek şerit

Kara Yolları Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı yol durumu bülteninde Trabzon-Maçka yolu da yer aldı.

Trabzon’un o ilçesinde yol çalışması! Ulaşım tek şerit

Kara Yolları Genel Müdürlüğü (KGM) yol durumu bültenini yayınladı.

Yapım, bakım ve onarım çalışmalarının bulunduğu ve yavaş gidilmesi ve trafik levhalarının dikkate alınması gereken çalışmalar için yayımlanan KGM yol durum bülteninde Trabzon da yer aldı.

TRABZON-MAÇKA YOLU

Yayınlanan bültene göre Trabzon-Maçka yolunun 1-2. kilometrelerinde üstyapı onarım ve düzenleme çalışması dolayısıyla bölünmüş yolun Trabzon-Maçka istikametinde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Bültende yer alan diğer bilgiler ise şu şekilde;

TEM Otoyolu'nun Basın Ekspres bağlantı yolu üzerinde Sefaköy-Çobançeşme kavşaklarında 22.00-06.00 saatlerinde yaya üst geçidi çalışmaları yürütülecek. Bu sebeple, her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatılacak.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 1-4. kilometrelerindeki Aydın Şehir Hastanesi bağlantı yolu otoyol kesişim köprüsü çalışması nedeniyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım, Aydın-İzmir istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle her iki istikamette şerit daraltması ve şerit aktarması yapılıyor. Ulaşım, kontrollü gerçekleşiyor.

Adana-Karataş yolunun 3-5. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Alaca-Zile yolunun 5-12. kilometrelerinde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Fatsa-Ordu yolunun 13-14. kilometrelerinde (Nefise Akçelik Tüneli Çıkışı) gizli buzlanma sebebiyle Fatsa istikametinde yolun sağ şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım, sol şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılarak ulaşım, servis yolundan sağlanıyor.

Yenişehir-Bilecik yolunun 6-16. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karabük-Kastamonu yolunun 9-11. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler