Trabzon'un o ilçelerinde yarın elektrik kesintileri yaşanacak! 24 Şubat Cumartesi Trabzon elektrik kesintileri

Trabzon'un farklı mahallelerinde yarın (24 Şubat Cumartesi) çeşitli sebeplerden dolayı elektrik kesintileri meydana gelecek.

Trabzon'un o ilçelerinde yarın elektrik kesintileri yaşanacak! 24 Şubat Cumartesi Trabzon elektrik kesintileri

Trabzon'un çeşitli ilçelerinde, yarın (24 Şubat 2024 Cumartesi) geniş çaplı elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintiler, sabah 09:00'dan akşam 16:00'ya kadar farklı mahallelerde uygulanacak.

İŞTE 24 ŞUBAT CUMARTESİ TRABZON ELEKTRİK KESİNTİLERİ VERİLERİ

DERNEKPAZARI

Dernekpazarı'nda Gülen Mahallesinde 09:00-16:00 saatleri arasında yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

ORTAHİSAR

Ortahisar ilçesinde Bengisu, Aktoprak, Kireçhane, Karlık, Tosköy, Düzyurt, Gözalan, Subaşı, Gölçayır ve Yeniköy mahallelerinde yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak. Kesintiler, sabah 09:00'dan öğleden sonra 15:00'e kadar sürecek.

KÖPRÜBAŞI VE BEŞİKDÜZÜ

Köprübaşı ilçesinde Beşköy ve Akpınar mahalleleri ile Beşikdüzü'nde Ardıçatak, Dolanlı, Çakırlı ve Anbarlı mahallelerinde de yatırım çalışmaları sebebiyle 09:00-16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

ŞALPAZARI

Şalpazarı ilçesinde ise işletme çalışmaları kapsamında Gökçeköy, Sinlice, Kuzuluk ve Simenli mahallelerinde elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

Bu kesintiler de sabah 09:00'dan akşam 16:00'ya kadar sürecek.

VAKFIKEBİR

09:00-16:00 saatleri arasında Vakfıkebir ilçesinde Hacıköy ve Tarlacık mahallelerinde yatırım çalışmaları için elektrik kesintisi planlanıyor.

AKÇAABAT

Akçaabat ilçesinde Akçakale, Eski Köy, Karpınar ve Salacık mahallelerinde işletme bakım çalışmaları sebebiyle 09:00-16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

TONYA

Tonya ilçesinde ise Orta, Yeni, Kaleönü ve Karşılar mahallelerinde altyapı çalışmaları nedeniyle sabah 09:00'dan öğle 13:00'e kadar elektrik kesintisi uygulanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber