Trabzon’un göbeğinde her köşede ayrı bir isyan: Dükkanları kapatsak anca!

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde altyapı çalışmaları bir çok esnafı mağdur ediyor.

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde devam eden altyapı çalışmaları sonrası yaşanan görüntüler vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor.

Özellikle Ortahisar ilçesinin en yoğun caddelerinden uzun Sokak ve Kahramanmaraş caddeleri ile onun uzantılarındaki bölgelerde vatandaşlar çamur deryasına dönmüş caddelerde yürümeye çalışırken, esnaflar ise dükkanlarının içerisine kadar giren çamurlar nedeniyle oldukça muzdarip.

Kunduracılar caddesi ve Tabakhane yokuşundan gelen görüntülerde vatandaşların büyük sıkıntılar yaşadığı görülüyor.

Yetkililere durumu ilettiklerini ama geriye dönüş olmadığını belirten esnaflar çözüm bekliyor.

Büyükşehir Belediyesi dün açıklama yapmıştı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden Meydan parkı civarında ve uzantılarında yapılan çalışmalar için “Meydan bölgesinde çok özel bir çalışmaya imza atan ekipler, kısa bir zaman içerisinde Kahramanmaraş, Kunduracılar ve Uzunsokak’ta içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmalarını tamamladı. Konaklar, Üniversite, Pelitli, Bostancı Mahalleler, Bedesten Caddesi’nde altyapı çalışmaları devam ederken, geçtiğimiz ay içme suyu hattı çalışmaları tamamlanan Farabi Caddesi’nde yağmursuyu ve kanalizasyon hattı yapım çalışmaları sürüyor.” İfadeleri kullanılmıştı.

Vatandaşların çamur ile imtihanı en az 1 ay daha süreceği anlaşılan bu açıklama sonrası nasıl bir çözüm bulunacağı merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber