Trabzonspor Öğretmenoğlu ile ilk kez

Hakem Mustafa Öğretmenoğlu, ilk kez Trabzonspor'un karşılaşmasını yönetecek.

Trabzonspor Öğretmenoğlu ile ilk kez

Spor Toto Süper Ligin 14.haftasında Cumartesi günü Kayseri Kadir Has Stadyumunda saat 19.00’da oynanacak olan Kayserispor-Trabzonspor karşılaşmasını Antalya Bölgesinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Antalya Bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu 2018-2019 sezonunda Kayserispor ve Trabzonspor’un ilk kez maçını yönetecek. Öğretmenoğlu’nun bu karşılaşmada yardımcılıklarını Eskişehir Bölgesinden İsmail Şencan ve Antalya Bölgesinden Murat Ergin Gözütok yapacak. Maçın 4.Hakemi İzmir Bölgesinden Kutluhan Bilgiç

Merkez Hakem Kurulu tarafından Kayserispor-Trabzonspor maçına atanan Mustafa Öğretmenoğlu bu sezon Kayserispor’un 3 maçında dördüncü hakem olarak ve 1 maçında ise VAR olarak görev yaptı. Öğretmenoğlu Kayserispor’un Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Galatasaray maçlarında dördüncü hakem olarak görev yaparken, Çaykur Rizespor maçında ise AVAR olarak yer aldı. Öğretmenoğlu, bu sezon Trabzonspor’un Kasımpaşa ve Akhisarspor maçlarında VAR olarak görev yaptı. Mustafa Öğretmenoğlu hem Kayserispor’un hem de Trabzonspor’un bu sezon ilk kez Cumartesi günü düdük çalacak.

“1’er galibiyet”

Mustafa Öğretmenoğlu, bugüne kadar Kayserispor'un 1 maçında görev yaptı. 2015-2016 sezonundaki Kayserispor-Akhisarspor (3-2) maçında görev yapan Öğretmenoğlu, Trabzonspor'un da 1 maçında görev yaptı. Antalya Bölgesi hakemi, geçen sezon Türkiye Kupası'nda Erzurumspor-Trabzonspor (0-4) maçında düdük çalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler