Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu gol sevinci ile tepki toplamıştı! Kadro dışı bırakıldı

Trabzonspor Antalyaspor karşılamasında milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel kadro dışı bırakıldı.

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu gol sevinci ile tepki toplamıştı! Kadro dışı bırakıldı

Trabzonspor, Antalyaspor ile Trendyol Süper Lig'in 20 haftasında deplasmanda karşılaştı.

Karşılamasının 68’inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel kadro dışı bırakıldı.

Bileğindeki yazıda İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları başlattığı tarih olan 7 Ekim 2023 ve davut yıldızı bulunuyordu.

SAYGI DURUŞUNA KATILMAK İSTEMEMİŞTİ

Ayrıca Jehezkel, Antalyaspor'un Gaziantep FK deplasmanında oynadığı maç öncesi Filistin için yapılan saygı duruşuna katılmak istememesi üzerine 1 hafta boyunca geçici olarak kadro dışı kalmıştı.

haber-61.jpg

Antalyaspor, Jehezkel'in kadro dışı bırakıldığını duyurarak şu ifadelere yer verdi;

"Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68’inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel’in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir. Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir. Saygılarımızla."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler