Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a taraftarlardan destek

Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneği'nden Ertuğrul Doğan'a destek mesajı geldi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a taraftarlardan destek

Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneği'nden destek mesajı geldi.

Başkan Doğan’a güvenlerinin tam olduğunu belirten Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneği başkanı Bilal Pervanoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bir yandan ekonomik sıkıntılarla boğuşmak, bir yandan yarışmacı takım kurmak kolay değil. Başkan Doğan ve yönetim kurulu geldikleri günden itibaren kulübün bu ligde diri kalması için mali planlamayı hayata geçirmeye çalışıyor. Mali disiplin ve sportif başarı dünden bugüne bir anda yoluna girmesi çok zor. Ekonomiyi düzlüğe çıkarmak şampiyonluk kadar kıymetli. Sportif başarılarında günlük değil kalıcı olması için çalışmalarını sürdüren Başkan Ertuğrul Doğan’a ve yönetim kuruluna güvenimiz tam ve sonuna kadar desteğimizi sürdüreceğiz.”

"Bugünkü tablo belki canımızı yakıyor ama her Trabzonspor sevdalısı Trabzonspor için elinden gelenin en iyisini yapar. Başkan Doğan’ın bugüne kadar Trabzonspor için hem ekonomik hem de manevi olarak nasıl bir gayret içerisinde olduğunu çok iyi biliyoruz. Teknik kadronun ve takımın zamana ihtiyacı var. Takım ruhu ve kurgusu oturdukça heyecan veren bir takım izleyeceğimize inanıyoruz ve sonuna kadar desteğimiz devam edecek.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber