Trabzonlu tanzim satış için ne diyor?

TRabzon'da kurulan tanzim satış noktası için mikrofonu vatandaşlara uzattık.

Trabzonlu tanzim satış için ne diyor?

Haber61 - Haber Servisi

Türkiye'de meyve sebze fiyatlarının fiyatlarının bir türlü istenilen seviyeye gelmemesi sonucu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın projesi olarak hayata geçen ve Türkiye2nin bir çok noktasına kurulan tanzim satış noktalarına vatandaşların ilgisi oldukça fazla. Trabzon'da da Ortahisar ilçesinde Meydan Parkı'na kurulan tanzim satış noktasına gittik ve Haber61 mikrofonlarını vatandaşlara uzattık. Genellikle uygulamadan memnun olduklarını söyleyen vatandaşların en büyük sıkıntısı kuyruklar. 

Ayrıca vatandaşlar tanzim satış noktalarının sayısının artmasını ve sürekli hale gelmesini talep ederken, kuruklara gerek kalmadan rahatça alışveriş yapabilmeyi istediklerini belirttiler.

Yapılan uygulamayı "Devlet bizi haydutların elinden kurtaracak" diyen vatandaşların yanında "Meydanın göbeğinde vatandaş rencide ediliyor" diyenlerde yok değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber