Trabzonlu Bankacı Dünyaca ünlü şirketin CEO'su oldu!

Garanti Bankası'nın hakim ortağı ve İspanya'nın en büyük bankalarından biri olan BBVA Trabzonlu Onur Demir'in CEO olarak bünyesinde çalışacağını açıkladı.

Trabzonlu Bankacı Dünyaca ünlü şirketin CEO'su oldu!

 Garanti Bankasının hakim ortağı İspanyol bankası "Banco Bilbao Vizcaya Argentaria"nın (BBVA) Üst Yöneticiliğine (CEO) Onur Genç'in getirildiği bildirildi.

Bankadan yapılan açıklamada, BBVA'da 31 Aralık'ta yapılacak üst düzey yönetim kadrosu değişikliği kapsamında başkan olarak atanan Carlos Torres'ten boşalacak CEO görevine Türk bankacı Onur Genç'in getirildiği açıklandı.

İspanyol bankasında 31 Aralık'tan itibaren Francisco Gonzalez'in yerine BBVA Başkanı Carlos Torres, BBVA CEO'su da Genç olacak.

GENÇ’İN YÜKSELİŞİ HEMŞERİLERİNİ MUTLU ETTİ
Trabzon doğumlu olan 44 yaşındaki iki çocuk babası Onur Genç, BBVA’nın Garanti Bankası bünyesine kattı. Sonra 2015’te Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcılığına terfi ettti. Genç 2017 yılında ABD’de faaliyet gösteren dünyanın en büyük banka sektör devi BBVA Compass’ın CEO’su olarak atandı. Şu anda da bu değişimde sona gelindi. Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi mezunu olan Onur Genç’in dönem arkadaşları da Genç’i kutladı.

Onur Genç en son röportajını Haber61 Genel Yayın Müdürü Levent Ustabaşı’na vermiş, en büyük hayalinin Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’nde emekli olduktan sonra yaşamak olduğunu belirtmişti.

'İSPANYOL DEVİ BBVA'NIN AMERİKA'DAKİ CEO'S ONUR GENÇ HABER61'E KONUŞTU' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber