Trabzon’daki hemşeri dernekleri Zorluoğlu’dan destek sözü aldı

Trabzon’a gelen hasta yakınları için konaklama tesis yapılmasını isteyen Trabzon’daki Hemşeri Dernekleri Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.

Trabzon’daki hemşeri dernekleri Zorluoğlu’dan destek sözü aldı

Trabzon’a komşu illerden gelen hasta yakınlarının yaşadıkları mağduriyetleri dile getiren ve bu noktada çözüm arayışına giren Trabzon’daki Hemşeri Dernekleri çalışmalarına devam ediyorlar.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret eden Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu hem taleplerini dile getirdiler hem de destek sözü aldılar.

PERİŞANLIK ARTIK SON BULSUN

Trabzon Hemşeri Dernekleri Platform sözcüsü Mehmet Üçüncüoğlu yaşanan mağduriyetlerin son dönemlerde daha büyüdüğünü belirterek “Trabzon’a şifa bulmak için gelen ve hastanelerde uzun süreli tedavi olmak zorunda kalan hasta yakınları perişan olmaktadır .Konaklama ve diğer ihtiyaçların karşılanacağı bir tesisin Trabzon’a kazandırılmasını istiyoruz” dedi.

HEMŞERİ DERNEKLERİNİN DAYANIŞMASI ÇOK KIYMETLİ

Hemşeri derneklerinin Trabzon’da dayanışma içinde olmasının çok kıymetli olduğunu belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Hemşeri dernek başkanlarımızın dile getirdiği konuyu bizlerde ciddiye alacak çözüm üretme noktasında samimi gayret göstereceğiz” dedi.

TRABZON HEMŞERİ DERNEKLERİ PLATFORMU

Trabzon Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği Sadettin Okay, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği başkanı Mürteza Eroğlu, Trabzon Giresunlular Derneği Başkanı Cemil Alpaslan ve Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek “Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu” oluşturmuştu. Platform yerel ve merkezi noktada ziyaretlerine devam ederek Trabzon’a konaklama tesisi kazandırma noktasında çaba göstereceklerini ifade ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler